ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Diverse verpakkingsmaterialen

  Bij Ace Packaging tref je verpakkingen in vele verschillende materialen. We lijsten de voornaamste even op en onderlijnen hun belangrijkste eigenschappen. Zo weet jij meteen waaraan en waaraf.

   

  Neem contact met ons op 

  Onze verpakkingsmaterialen

  Ben je op zoek naar de geschiktste verpakkingsoplossing voor jouw voedingsproduct? Bij Ace Packaging luisteren we naar jouw wensen en behoeften. En bekijken we samen met welke verpakking jouw voedingsproduct het meest is gebaat.

  Ace Packaging verkoopt diverse verpakkingsmaterialen.

   

  Plastic verpakkingsmaterialen

  Ace Packaging is permanent op zoek naar de meest innovatieve verpakkingen. Daarbij hebben we aandacht voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Dankzij de nieuwste generatie plastic verpakkingsmaterialen scoren ook die tegenwoordig goed op het vlak van recycleerbaarheid.
  Heel wat plastic verpakkingen zijn geproduceerd uit PET (gerecycleerd polyethyleentereftalaat) en PP (polypropeen). Dit zijn allebei sterke, flexibele en recycleerbare grondstoffen die we perfect kunnen gebruiken voor de productie van plastic verpakkingen zoals margarinekuipjes, kippenschalen of drinkbekers. Ontdek alles over deze plastic verpakkingsmaterialen.

  Kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen

  Een duurzame leefomgeving staat ook hoog op onze agenda. Daarom maken we werk van een uitgebreid aanbod van kartonnen en papieren verpakkingsmaterialen. Die zijn biologisch afbreekbaar en uiteraard voldoende degelijk voor vele verschillende toepassingen. Composteerbare broodzakken, kartonnen frietbakjes of afbreekbare papiervellen: het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden die Ace Packaging je biedt.

  Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen?
  Bij Ace packaging vindt u verpakkingsmaterialen

  Aluminium bakjes en sealverpakkingsmaterialen

  Aluminium bakjes zijn prima geschikt voor de verpakking van takeawayproducten. Sealverpakkingsmaterialen bewijzen hun nut bij de versheid van je product en een vlot transport ervan.

   

  Ruime keuze aan verpakkingsmaterialen

  Bij Ace Packaging ben je verzekerd van een ruime keuze aan verpakkingsmaterialen en evenveel verschillende toepassingen, afhankelijk van de vereisten die de verpakking van jouw voedingsproduct stelt.

   

  Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!