ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Verpakking voor vlees: degelijk en aantrekkelijk

  Vleeswaren verpakken is een kunst. Eentje die jouw vleesproducten een langere levensduur garandeert en bovendien mee de look-and-feel van jouw product bepaalt.

   

  Maak kennis met onze vleesverpakkingen 

  Verpakking voor vlees: gekoeld en diepgevroren

  Hoe zorg je ervoor dat een delicaat product als vlees in de allerbeste staat bij je consument terechtkomt? Door te kiezen voor een degelijke, en vooral sterke verpakking voor vlees. Die garandeert dat je vleesproducten perfect gekoeld en/of diepgevroren worden. Alleen zo ben je zeker van een maximale houdbaarheid.

  Soorten verpakking voor vlees

  Bij Ace Packaging zijn we van vele verpakkingsmarkten thuis. Onze experts zijn er zich van bewust hoe kwetsbaar jouw vleesproducten zijn. Daarom doen we er alles aan om jou alleen de allerbeste verpakking voor vlees aan te bieden.

   

  Voor de verpakking van vlees heb je de keuze tussen:

   

  • schalen en bakjes

   

  Deze verpakking voor vlees is sealbaar met topfolie en is ook beschikbaar met deksel. De bakjes en schalen zijn ook uiterst geschikt voor de verpakking van meeneemgerechten en ander vlees.

   


  Ace Packaging biedt verpakking voor vlees aan.

  • vellen

   

  Onze Compy-vellen zijn gemaakt uit PEFC-gecertificeerde vezels en daardoor volledig geschikt om te recycleren of composteren. De vellen met coating zijn perfect voor de verpakking van vlees, zoals hamburgers, of vis. De coating zorgt ervoor dat de vellen bestand zijn tegen water en vet. Deze vellen personaliseren met je logo of huisstijl is zeker mogelijk.

   

  • zakken

   

  Ken je onze kip-ribzak al? Die zorgt ervoor dat al wie een gebraden kip koopt die probleemloos warm, sappig en lekker houdt dankzij deze oerdegelijke verpakking voor vlees. De zak is gemaakt uit papier van 65 g/m² en is verkrijgbaar in verschillende formaten. Extra troef: de zak kan in de oven en microgolfoven. Interesse in een gepersonaliseerde kip-ribzak? Ons Ace Design Team maakt er samen met jou werk van. Ontdek er alles over.

  Zet de eerste stap naar jouw ideale verpakking voor vlees

  Jouw vleesproduct de verpakking bieden die een onberispelijke kwaliteit garandeert: dat is onze missie. Benieuwd naar al onze opties voor verpakking van vlees?

   

  Laat snel van je horen