ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Papieren verpakking: veelzijdigheid troef

  Papieren verpakking dient vele doelen. Bij Ace Packaging hebben we een hele reeks oplossingen waarin papieren verpakking centraal staat. We stellen ze graag aan je voor.

   

  Ontdek onze oplossingen 

  Papieren verpakking: voor vele voedingsproducten

  Papieren verpakking is een breed toegepaste verpakkingsvorm die vele mogelijkheden opent. Bij Ace Packaging investeren we bovendien in biologisch afbreekbare verpakkingen die je eenvoudig op de composthoop kwijt kunt. En uiteraard is papieren verpakking ook perfect recycleerbaar. ACE Packaging is bovendien houder van het PEFC-label. Dit internationaal erkende label toont aan dat het hout in het product zijn herkomst heeft in duurzaam beheerde bossen. Het resultaat: met een papieren verpakking is jouw product degelijk verpakt en draag je bij aan een duurzamer milieu- en afvalbeleid.

  Papieren verpakking: bakkerij en takeaway

  Bij Ace Packaging vind je een ruim assortiment aan takeawayverpakkingen. Aangezien voor dit soort voedingsproducten een handige verpakking uiterst belangrijk is, wordt papieren verpakking alsmaar populairder voor de verpakking van meeneembroodjes, wafels en dergelijke. Maar ook als emballage voor bakkerijproducten komt papieren verpakking prominent in beeld. Onderleggers, cuvetten en taartranden: het zijn maar enkele van de vele toepassingen die papieren verpakking biedt aan jouw bakkerij- en patisserieproducten.

  Ace Packaging biedt papieren verpakkingen aan.
  Bent u op zoek naar papieren verpakkingen?

  Papieren verpakking: hygiëne en algemeen gebruik

  Ace Packaging bekijkt jouw dagelijkse onderneming ook vanuit een ruimer perspectief. Daarbij focussen we op andere producten waarbij papieren verpakking ook een toegevoegde waarde biedt. Zo hebben we een hele reeks hygiëne- en toiletproducten, zoals servetten en toiletpapier. Maar ook hygiëneproducten zoals papieren mutsen, poetsrollen en kassarollen zijn bij Ace Packaging beschikbaar.

  Kies voor de vele mogelijkheden van papieren verpakking

  Bij Ace Packaging tref je dus meer dan alleen papieren verpakkingsproducten voor diverse voedingsproducten. Dankzij onze uitgebreide assortimenten vind je ook je gading voor ruimere benodigdheden zoals toilet- en reinigingspapier.

   

  Wil je meer weten over de alle opties in papieren verpakking die wij jou kunnen bieden? Kom dan zeker met ons praten. Zo leren we elkaar kennen en schatten wij jouw behoeften en wensen correct in. Het resultaat: een veelzijdig aanbod dat tegemoetkomt aan al jouw verwachtingen.

   

  Neem dan snel contact met ons op!