ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Seal verpakking: zegel van kwaliteit

  De ultieme garantie op een ultralange versheid van je producten: dat is kiezen voor seal verpakking. Bij Ace Packaging vind je seal verpakking én de noodzakelijke machines onder één dak.

   

   Ontdek er alles over 

  Seal verpakking: water- en luchtdicht

  Met een seal verpakking garandeer jij je consument versheid en een langere bewaartijd van jouw voedingsproducten. Bovendien hebben vocht, water en verontreinigende stoffen geen vat op jouw product.

   

  Case closed, dat is kortweg de garantie die seal verpakking jou biedt. Je verpakking is hermetisch afgesloten en blijft langer vers. Bovendien vergemakkelijkt deze seal verpakking ook het vervoer van de producten. Want morsen of lekken is uit den boze.

  Ace Packaging biedt seal verpakking aan.

  Seal verpakking: kies voor de juiste machines

  Bij seal verpakking is een correcte toepassing van het sluitproces van doorslaggevend belang voor de goede werking van de emballage én de gegarandeerde bewaring van je producten. Daarom focust Ace Packaging niet alleen op de seal verpakking zelf. Ook voor een professioneel machinepark doet Ace Packaging alle nodige inspanningen. We werken samen met leveranciers van hoogkwalitatieve verpakkingsmachines en zijn zo in staat om jou naast de seal verpakking ook de correcte knowhow aan te bieden.

  Seal verpakking: permanent beheer machinepark

  Dankzij onze eigen Technics afdeling garanderen we bovendien een feilloze opstart en een permanent beheer en onderhoud van jouw machinepark. Op zoek naar een allround benadering voor verpakkingen? Die vind je bij Ace Packaging!

   

  Meer weten over de mogelijkheden die seal verpakking en een aangepast machinepark jou bieden? Neem dan snel contact met ons op!