ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Kartonnen verpakkingen: alle opties

  Kartonnen verpakkingen zijn meer dan ooit in. En daar zit het ecologische aspect voor veel tussen. Op zoek naar innovatieve en milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen voor jouw voedingsproducten?

   

  Check ons uiterst ruime gamma 

  Kartonnen verpakkingen: multifunctioneel en praktisch

  Bij Ace Packaging zijn we permanent op zoek naar nieuwe verpakkingstoepassingen die het leven van producent en consument vergemakkelijken. En een waardevolle bijdrage leveren aan een duurzamer verpakkingsbeleid.

   

  Zo hebben we vandaag al heel wat kartonnen verpakkingen voor diverse doeleinden. Bij takeawayverpakkingen speelt karton een alsmaar belangrijkere rol. En dat is natuurlijk geen toeval. Want dit zijn de emballages bij uitstek voor eenmalig gebruik. Vervang je die door kartonnen verpakkingen? Dan draag je meteen bij tot een groener verpakkingsbeleid dankzij de uitgebreide recyclagemogelijkheden die dit soort verpakkingen biedt.

  Van kartonnen takeaway- tot bakkerij- en fruitverpakkingen

  Pastabekers en pizzadozen: het zijn maar enkele voorbeelden in ons gamma takeawayverpakkingen waarbij kartonnen verpakkingen de hoofdrol spelen.

   

  Wie kartonnen verpakkingen zegt, zegt bakkerijproducten. Ace Packaging biedt een rijk assortiment kartonnen verpakkingen voor de bakkerijwereld: taartdozen in alle maten en vormen, maar ook ballotins voor pralines. Ontdek meer over onze verpakkingen voor bakkerij.

  Ace Packaging biedt kartonnen verpakkingen aan.
  Bent u op zoek naar kartonnen verpakkingen

  Kartonnen verpakkingen: sealbare schalen

  Wist je dat sealbare schalen ook beschikbaar zijn in een kartonnen versie? In het Eco Kraftgamma van Ace Packaging ontdek je schalen die voor 90 procent bestaan uit FSC-gecertificeerd karton met een makkelijk verwijderbare EVIOH-PE-folie. Je haalt de folie eenvoudig van de schaal, zodat je ze allebei bij het correcte afval kunt sorteren en zo een goede recyclage bevordert. Bovendien zijn onze schalen MAP-sealbaar met een hoge barrièrefolie.

   

  Meer weten over onze sealbare kartonnen schalen? Lees er alles over.

  Kies voor kartonnen verpakkingen

  Wil jij je voedingsproducten op een innovatieve en ecologisch verantwoorde manier verpakken? Dan zijn kartonnen verpakkingen meer dan een goede optie. Check de mogelijkheden!

   

  Krijg je graag meer informatie over onze innovatieve kartonnen verpakkingen? Check dan snel onze catalogus!