ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Altijd de juiste verpakking voor voeding

   

  Voeding is een delicaat product dat de juiste zorg nodig heeft. Een verpakking voor voeding die een uniek design combineert met praktisch gebruiks- en bewaringsgemak is daarbij een noodzaak. Bij Ace Packaging zijn we gespecialiseerd in de juiste verpakking voor voeding. Vlees, groenten en fruit: bij ons vindt u voor elk voedingstype het perfecte potje, schaaltje, bakje én dekseltje!

   

  Neem contact met ons op 

  Verpakking voor voeding: conserveer je vleeswaren optimaal

   

  Jij besteedt de nodige aandacht aan de bereiding van je vleeswaren. Die produceer je met respect voor alle mogelijke gezondheidsregels. Het zou toch zonde zijn dat al je inspanningen vruchteloos blijken te zijn wanneer je vleeswaren voortijd bederven door een onaangepaste verpakking voor voeding.

   

  Daarom besteden we bij Ace Packaging op onze beurt de grootste zorg aan de ontwikkeling van vernieuwende verpakkingen voor voeding die beantwoorden aan de strengste gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

  Ace Packaging biedt verpakking voor voeding aan.

  Tegelijk hebben we voldoende aandacht voor de uitstraling van onze verpakkingen. Dankzij een hele reeks standaardverpakkingen is de kans groot dat je in ons ruime assortiment de verpakkingen vindt die je zoekt.

   

  Toch niet meteen een keuze gemaakt? Dan gaan we samen met jou aan de slag. We werken een gepersonaliseerde verpakking voor voeding uit die de uitstraling van jouw product waarborgt en tegelijk is aangepast om dat product in prima condities bij je eindklant te krijgen. Het resultaat: een verpakking voor voeding die in het oog springt en die jouw vleesproducten uiterst lang bewaart in de beste omstandigheden.

  Bent u op zoek naar verpakking voor voeding.

  Verpakking voor voeding: groenten, fruit: handle with care

   

  Groenten en fruit zijn kwetsbaar en daardoor vatbaar voor beschadiging, wat de kwaliteit aantast. Daarom investeer je maar beter in verpakking voor voeding die jouw groente- en fruitproducten beschermt en een maximale bewaartermijn garandeert.

   

  Benieuwd hoe Ace Packaging jou daarbij helpt? Stel ons gerust al je vragen. We gaan graag samen op zoek naar de beste verpakking voor voeding die jouw groenten en fruit optimaal beschermd bij je eindklant doet belanden.

  Verpakking voor voeding: detailhandel

  Bakkerij- en patisseriewaren zijn populairder dan ooit. Een goede verpakking voor dat soort voeding is een must. Wist je dat we bij Ace Packaging behalve een ruim assortiment aan verpakking ook ecologische verpakkingen aanbieden? Onze papieren Compy-broodzak is 100 procent composteerbaar en biedt zo een oplossing aan twee uitdagingen in één: een optimale verpakking voor brood en het perfecte duurzaamheidsalternatief. Lees er alles over.

  Bij Ace Packaging vindt u verpakking voor voeding.

  Verpakking voor voeding: stel ons al je vragen

  Kom met ons praten en leg ons jouw uitdagingen voor verpakking van voeding voor. Samen bekijken we alle mogelijkheden die een optimale bescherming van jouw voedingsproducten garanderen.

   

  Neem contact met ons op.