ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Biologisch afbreekbare verpakkingen

  Biologisch afbreekbare verpakkingen vind je bij Ace Packaging onder de noemer Compy. Compy staat voor milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare verpakkingen.

   

  Maak kennis met de composteerbare broodzak

  Biologisch afbreekbare verpakkingen: een must

  De afvalberg dreigt alsmaar groter te worden. Een vaststelling die in schril contrast staat met de vele initiatieven voor een duurzamere economie. Met Compy maak jij het verschil. Ace Packaging ontwikkelde een reeks biologisch afbreekbare verpakkingen die composteerbaar en recycleerbaar zijn. Hét antwoord op het duurzaamheidsvraagstuk en bovendien een mooie extra marketingtroef.

   


  Ace Packaging biedt biologisch afbreekbare verpakkingen aan.
  Je engagement voor een duurzame samenleving illustreren met milieuvriendelijke verpakkingen voor jouw voedingsproducten? Met Compy kan het! Zo ontwikkelden we de composteerbare broodzak. Die dient vele doelen. Hij bewaart je brood gedurende meerdere dagen in de allerbeste omstandigheden én veroorzaakt geen extra afval. Dankzij de speciale eigenschappen is deze zak perfect recycleerbaar en mag je hem dus meegeven met het oud papier. Maar het kan nog effectiever: gooi de oude broodzak gewoon op je composthoop. Hij zal na verloop van tijd composteren en zo je bodem verrijken met nuttige organische afvalstoffen.
  Bent u op zoek naar biologisch afbreekbare verpakkingen?

  Biologisch afbreekbare verpakkingen: zakken, vellen en rollen

  Ace Packaging creëerde een hele reeks praktische Compy-toepassingen. Behalve de broodzak zijn er ook Compy-vellen en -rollen ter beschikking. Zo heb jij een ruime keuze uit deze biologisch afbreekbare verpakkingen. Die zijn allemaal geproduceerd met papier uit duurzaam beheerde bossen. Daarom draagt Compy ook het PEFC-label. Het bewijs van duurzame houtontginning en jouw bijdrage tot een schoner leefmilieu.

   

  Biologisch afbreekbare verpakkingen: PFAS-vrije pulpverpakkingen

  Mensen passen hun gedrag meer en meer aan het klimaatvraagstuk aan. Daardoor stijgt de vraag naar hernieuwbare, recycleerbare en biologisch afbreekbare verpakkingen. Dan biedt het pulpgamma van Ace Packaging hierbij een veelzijdige oplossing. Onze PFAS-vrije pulpverpakkingen zijn gemaakt uit de resten van de suikerrietoogst (bagasse) en zijn biodegradeerbaar in 90 dagen. Dit pulpgamma is dus volledig PFAS-vrij en tegelijk vet- en waterbestendig.

   

  Kies voor biologisch afbreekbare verpakkingen

  Ben je op zoek naar innovatieve en biologisch afbreekbare verpakkingen die bovendien uitblinken in gebruiksgemak en attractiviteit? Dan zit je goed bij Ace Packaging. Ontdek onze uitgebreide verpakkingsgamma en meer specifiek Compy, ons assortiment biologisch afbreekbare verpakkingen dat duurzaamheid omzet in de praktijk.

   

  Meer weten? Neem dan snel een kijkje in onze catalogus