ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Verpakking voor detailhandel: ons aanbod

  Met een aangepaste verpakking slaag je erin om jouw verse producten ongeschonden en vers bij je eindklant te krijgen. Net daarom is de juiste verpakking voor detailhandel zo belangrijk.

   

  Ontdek onze verpakkingen voor detailhandel 

  Verpakking voor detailhandel: jouw broodje is gebakken

  Wie brood zegt, zegt versheid. Om de versheid van jouw broodproducten te garanderen, is een kwalitatieve verpakking een must. Bij Ace Packaging zijn we permanent bezig met de ontwikkeling van verpakkingen die tegemoet komen aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit.
  Om onze focus op innovatie te benadrukken, stellen we je bovendien graag onze Compy-broodzak voor, 100 procent composteerbaar. Daarnaast biedt ook de kruimelvaste broodzak een interessante troef: gedaan met kruimels die uit de broodzak vallen en zich her en der verspreiden.
  Bij Ace Packaging tref je een totaalassortiment van verpakkingen voor detailhandel. Brood, stokbrood, pistolets en belegde broodjes: wij selecteren de meest aangewezen verpakking.

  Verpakking voor detailhandel: de kers op de taart

  Taarten en gebak zijn het resultaat van veel werk en inspanning in je productieketen. Net daarom is een stevige en aantrekkelijke verpakking voor detailhandel zo belangrijk.

   

  Met de patisseriedozen van Ace Packaging kies je voor een degelijke en kwalitatief hoogstaande verpakking die een perfect transport en een uiterst lange bewaring garandeert.

   

  Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan om jouw verpakking voor detailhandel in het oog te doen springen:

   

     Bent u op zoek naar verpakking voor detailhandel?

  Verpakking voor detailhandel: ontdek onze allround oplossingen

  Ace Packaging staat garant voor een complete verpakkingsoplossing voor al je brood- en bakkerijproducten. Standaard of gepersonaliseerd. Ontdek de oplossingen die jouw producten naar een nog hoger niveau tillen in onze catalogus.