ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Ontdek de opties voor papieren broodzak

  Broodproducten blinken uit door hun versheid. En zo moeten ze ook bij de eindklant geraken. Daarom serveert Ace Packaging jou een ruim assortiment dat alle opties voor het gebruik van de papieren broodzak combineert.

   

  Ontdek de papieren broodzak 

  Papieren broodzak: van Compy tot kruimelvast

  • Compy papieren broodzak:

   

  Een papieren broodzak moet degelijk zijn en tegelijk een meerwaarde bieden voor je broodproducten. Met de Compy-broodzak - met of zonder biocoating - ga je voor een stevige papieren broodzak die 100 procent composteerbaar en recycleerbaar is en je dus handig op de composthoop kwijt kunt of meegeeft met het oud karton. Je hebt de keuze tussen wit, bruin en beige gecertificeerd papier. Ook vensterverpakkingen zijn mogelijk!

   

  • dAAN-Broodzak zonder coating

   

  De dAAN-papieren broodzak is een luxepaardje dat jouw broodproducten een exclusief tintje geeft. De papieren broodzak valt op door zijn geraffineerd ontwerp met fijne evenwijdig doorlopende lijnen. Met deze papieren broodzak met matte look straalt jouw product vakmanschap en degelijkheid uit. De dAAN-broodzak is verkrijgbaar in wit, beige en bruinkleurig papier.

   

  dEUS-Broodzak mét coating


  De dEUS-broodzak heeft dezelfde eigenschappen als de dAAN-broodzak maar bevat een coating aan de binnenkant van de zak. Het brood blijft zo gedurende meerdere dagen vers en knapperig. De coating aan de binnenzijde van de broodzak garandeert de matte look aan de buitenzijde.

  Kruimelvaste papieren broodzak: innovatie troef!

  Met de kruimelvaste broodzak geeft Ace Packaging een antwoord aan het probleem van broodkruimels die uit de broodzak vallen en zich her en der verspreiden. Dankzij de kruimelvaste papieren broodzak behoort dat probleem voortaan tot het verleden. Een mooi staaltje van hoe we bij Ace Packaging innovatie inzetten als oplossing voor praktische uitdagingen.

  Ace Packaging biedt papieren broodzak aan.
  Bent u op zoek naar papieren broodzak?

  nADA-broodzak: mono materiaal vensterzak, een wereldprimeur!

  De nADA-broodzak met venster bestaat uit 100 procent FSC-papier en is volledig plasticvrij. Het vernieuwende aan deze verpakking: ze wordt geproduceerd uit één monomateriaal. Zo gebruiken we aanzienlijk minder lijm en de personaliseringsopties zijn haast eindeloos. En dat voor wat betreft de positionering en vorm van het venster en de bedrukking.

   

  Jouw ideale papieren broodzak samenstellen, doen we samen. Laat ons vlug iets weten. Dan gaan we snel voor je aan de slag.