ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Een waaier aan plastic verpakking

  Ace Packaging is en blijft de referentie op het vlak van plastic verpakking. Daarbij hebben we oog voor vernieuwende toepassingen die de consument praktisch gebruiksgemak en jou de geschiktste plastic verpakking voor je voedingsproducten biedt.

   

  ontdek onze uitgebreide assortimenten 

  Plastic verpakking: PP en rPET

  PPstaat voor polypropeen: een polymeer dat uiterst geschikt is om plastic verpakkingen mee te maken. Die PP-verpakkingen hebben als voordeel dat ze oerdegelijk en perfect recycleerbaar zijn.

   

  Gerecycleerd polyethyleentereftalaat – kortweg rPET – is als grondstof voor plastic verpakking vooral bekend van de PET-flessen. Ook deze grondstof is perfect te realiseren en geschikt voor vele verschillende toepassingen.

   

  Plastic verpakking voor vleesproducten

  Bij Ace Packaging tref je een uitgebreid assortiment PP- en rPET-vleesschalen. Die bieden tal van praktische mogelijkheden voor een efficiënte verpakking en bewaring van jouw voedingsproducten. De PP-schotels zijn stevig en veelzijdig. Voor een langere bewaring is het ook mogelijk om een topsealfolie aan te brengen. Extra optie bij deze plastic verpakking: de antifoglaag die vermijdt dat de folie aandampt. Het resultaat: een oerdegelijke verpakking waarbij jouw product altijd prima zichtbaar blijft voor de consument.
  Ace Packaging biedt plastic verpakking aan.

  De PET-schalen voor vlees hebben als extra eigenschap dat ze temperatuurbestendig zijn. Deze plastic verpakking is dan ook de ideale oplossing om producten in te vriezen of te verwarmen in de (microgolf)oven. Mono rPEt-schalen hebben een licht gewicht, zijn volledig recyleerbaar en uiterst sterk. De transparante rPET-schalen zijn glashelder. Dat verhoogt de zichtbaarheid van je verse producten. Deze schalen zijn ook beschikbaar met een capillaire, wat het gebruik van een meatpad overbodig maakt. Meer weten over onze verpakkingen voor vlees? Lees er alles over!

  Plastic verpakking: alomtegenwoordig en divers

  Plastic verpakking speelt een belangrijke rol in de verpakking van vele verschillende voedingsproducten. Een greep uit de vele mogelijkheden die Ace Packaging biedt:

   

  • Plastic drink- en soepbekers

   

  • Plastic verpakkingen voor groenten en fruit

   

  • Plastic verpakkingen voor bakkerij- en confiserieproducten

   

  Ace Packaging biedt je behalve een ruime waaier aan verpakkingsproducten ook de nodige verpakkings- en sealmachines aan. Zo krijgt elke verpakking de beste behandeling: de garantie op een topverpakking voor jou en je consument!

  Ontdek de wereld van plastic verpakking

  Plastic verpakking: een wereld op zich binnen Ace Packaging waarover onze specialisten je graag alles vertellen. Benieuwd welke mogelijkheden zij jou kunnen aanbieden? Neem dan snel contact met ons op!

   

  Ontdek ons volledig gamma plastic verpakking in onze catalogus