ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Verpakking voor bakkerij: maak je keuze

  Bakkerijproducten worden met veel zorg en smaak bereid. En moeten de eindconsument ook zo bereiken. Daarom stelt Ace Packaging je graag zijn uiterst ruime assortiment van verpakking voor bakkerij voor.

   

  Maak kennis met onze bakkerijverpakkingen

  Verpakking voor bakkerij: ons assortiment

  • Kwaliteitsvolle patisseriedozen

   

  Met deze verpakking voor bakkerij is niet alleen degelijk vervoer van je patisseriecreaties verzekerd, je werkt tegelijk ook aan een smaakvol uitzicht van je taart en gebak. Onze stijlvolle patisseriedozen zijn verkrijgbaar in wit en kraftbruin.

   

  Bovendien is het mogelijk om je patisseriedozen te laten bedrukken met ons standaarddesign Vichy Twist. Maar ook een gepersonaliseerde bedrukking kan. Samen met jou bekijken we de beste aanpak, die we daarna uitwerken op maat van jouw wensen en behoeften.

   

  Taartkarton als stevig fundament

   

    Met onze taartkartons voegen we een belangrijk element toe aan ons aanbod verpakking voor bakkerij. Dankzij de taartkartons krijg je een stevige onderlegger in je taartdozen of voor stapelgebak. De taartkartons zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, goud, zwart/goud. Uiteraard heb je ook de keuze tussen verschillende vormen en formaten.

  Ace Packaging biedt verpakking voor bakkerij aan.
  Bent u op zoek naar verpakking voor bakkerij?

  • Gouden schotels: elegant en praktisch

   

  Ga je voor elegant? Dan zijn onze gouden schotels de perfecte verpakking voor bakkerij. Ze staan garant voor een fijne presentatie en verzekeren bovendien een handige en stevige verpakking. De gouden schotels zijn verkrijgbaar in ronde, vierkante en rechthoekige vorm.

   

  • Taartranden: zachte finesse

   

  Onze taartranden zijn de perfecte versiering voor taarten en gebak en verdienen daarom zeker hun plaats in ons gamma verpakking voor bakkerij. De taartranden bieden jouw producten een chique uitstraling en zijn vervaardigd in voedselveilig materiaal, waardoor contact met de producten geen enkel probleem vormt. De taartranden zijn beschikbaar in diverse vormen. Ook een gepersonaliseerde bedrukking is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

  • Cuvetten: vetvrij en hygiënisch

   

  Dankzij onze cuvetten scheid je taartjes en gebak eenvoudig van elkaar. De cuvetten zijn bovendien vetvrij, wat de hygiëne zeker ten goede komt. Verkrijgbaar in verschillende vormen en een gepersonaliseerde bedrukking behoort zeker tot de mogelijkheden.

   

  Kunststof vellen als versiering of serveertool

   

  Gedaan met knoeien bij het serveren van patisserie! Dankzij onze kunststof vellen beschik jij voortaan over een het perfecte serveermiddel dat zich ook goed leent als versiering. Deze verpakking voor bakkerij is verkrijgbaar in verschillende vormen en een gepersonaliseerde bedrukking is perfect mogelijk.

   

  Transparante blisterdozen met scharnierdeksel

   

  Show me the product! Met onze transparante blisterdozen toon je de producten in hun volle glorie. Ze zijn gemaakt in degelijk OPS- of rPET-materiaal en overtuigen je eindklant meteen!

  Zoekt u verpakking voor bakkerij?
  Ace Packaging verkoopt verpakking voor bakkerij.

  • Houten bakvormen: toonbeeld van authenticiteit

   

  Ga je voor artisanaal? Dan zijn deze houten bakvormen de onmisbare verpakking voor bakkerij. Ze zijn bestand tegen ovenhitte tot 220°C en zijn 100 procent biologisch afbreekbaar. Deze milieuvriendelijke verpakkingsoplossing bestaat ook altijd uit een bakpapier.

   

  • Shopping bag: duurzaam en handig

   

  Onze pp-non woven bags bieden een duurzaam antwoord op de kleine plastic tasjes bij de bakker. De milieuvriendelijke winkeloplossing waarmee jij gegarandeerd het verschil maakt. Gepersonaliseerde shopping bags op maat van jouw wensen en behoeften? Voor ons geen enkel probleem! Ontdek er alles over.

  Verpakking voor bakkerij: jij vraagt, wij leveren

  Ons assortiment verpakking voor bakkerij uitgebreid noemen, is een understatement. Je kiest uit een hele reeks standaardverpakkingen die je bovendien personaliseert voor een totale merk- en smaakbeleving.

   

  Meer weten over verpakking voor bakkerij? Neem dan snel contact met ons op.