ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Ontdek onze aluminium verpakkingen

  Aluminium verpakkingen zijn een blijver. Geschikt voor het verpakken van allerlei voedingsproducten én perfect recycleerbaar.

   

  Ontdek het assortiment verpakkingen van Ace Packaging 

  Aluminium verpakkingen: garantie op houdbaarheid

  Aluminium verpakkingen leveren een belangrijke bijdrage aan de bewaring en de versheid van je voedingsproducten. Dankzij de optimale barrière-eigenschappen zorgt het aluminium ervoor dat de producten langer bewaren en zo dus de houdbaarheid over een langere tijd gegarandeerd blijft. U kan kiezen uit MAP sealbare aluminium schalen voor een extra lange houdbaarheid of voor een bijpassend deksel.

  Aluminium verpakkingen: vele toepassingen

  Bij Ace Packaging bieden we aluminium verpakkingen aan in een hele reeks toepassingen. Ideaal voor gevogelte, vlees en traiteurgerechten. Zo zijn aluminium verpakkingen vaak terug te vinden bij traiteurs en restaurateurs die hun verse voeding aan hun klanten meegeven in aluminium bakjes. Die houden het eten langer warm en vormen ook een stevig verpakkingsmiddel dat een vlot transport vergemakkelijkt. Deze verpakkingen zijn geschikt voor diepvries, oven, microgolf, grill en barbecue (van -30°C tot + 280°C).

  Ace Packaging biedt aluminium verpakkingen aan.
  Bent u op zoek naar aluminium verpakkingen?

  Aluminium verpakkingen voor gril- en bakplezier

  Komen jouw verse gerechten beter tot hun recht als je ze grilt of bakt? Dan zijn aluminium verpakkingen voor jou een must-have! Dankzij de speciaal daarvoor ontwikkelde aluminium bakjes nemen consumenten jouw gerechten vlekkeloos mee naar huis en blijven de unieke aroma’s langer bewaard. De goede thermische geleiding van het materiaal garandeert het ultieme kookgemak.

  Kies jouw aluminium verpakkingen!

  Op zoek naar de ideale verpakking voor verse voeding en takeawaygerechten? Dan zijn de aluminium verpakkingen van Ace Packaging jouw ideale oplossing! Stevig en daardoor perfect voor transport en bovendien perfect recycleerbaar. Kiezen voor aluminium verpakkingen van Ace Packaging is dus meer dan kiezen voor praktisch gebruiksgemak alleen. Je bewijst er ook het milieu een duurzame dienst mee!

   

  Meer weten over de opties voor aluminium verpakkingen die Ace Packaging jouw producten biedt? Check dan snel onze catalogus!