ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

  Focus op milieuvriendelijke verpakkingen

  Bij Ace Packaging is duurzaamheid meer dan een modewoord. Met onze innovatieve milieuvriendelijke verpakkingen bieden we jou concrete oplossingen aan voor een duurzamere productketen.

   

   

  Ontdek er alles over 


  Milieuvriendelijke verpakkingen: ecologisch verantwoord

  Recycleerbaarheid en composteerbaarheid: twee uiterst belangrijke kenmerken die een verpakking in zich moet dragen om als milieuvriendelijk beschouwd te worden. Op die twee punten zette Ace Packaging de laatste jaren enorme stappen vooruit.

   

  Zo introduceerden we ons assortiment Compy dat garant staat voor groene milieuvriendelijke verpakkingen die zelfs composteerbaar zijn. En focussen we op plastic verpakkingen in PP en rPET met een hoge recyclagegraad.

  Ace Packaging biedt milieuvriendelijke verpakkingen aan.
  Zoekt u milieuvriendelijke verpakkingen?

  Milieuvriendelijke verpakkingen: biologische afbreekbaarheid

  Met Compy realiseerde Ace Packaging een revolutie in de verpakkingswereld. Met de composteerbare broodzak als uithangbord. Het principe is simpel: gooi je lege broodzak eenvoudigweg mee op de composthoop. Zo spaar je afvalverwerkings- en recyclagekosten uit en draag je bij tot een duurzamer leefmilieu. Intussen biedt Ace Packaging ook een hele reeks Compy-verpakkingen aan die stuk voor stuk biologisch afbreekbaar zijn.

  Milieuvriendelijke verpakkingen: recycleerbare plastic verpakkingen

  Sinds de invoering van de gescheiden afvalophalingen van plasticverpakkingen zijn recycleerbare plastic verpakkingen alsmaar zichtbaarder. Ace Packaging sprong al eerder op deze kar van milieuvriendelijke verpakkingen en heeft een uitgebreid assortiment van plastic verpakkingen in PP en rPET. Deze materialen combineren gebruiksvriendelijkheid en recycleerbaarheid tot één aantrekkelijke verpakking die geschikt is voor vele doelen.

   

  Meer weten over onze plastic verpakkingen? Lees er alles over.

  Bent u op zoek naar milieuvriendelijke verpakkingen?

  Milieuvriendelijke verpakkingen: PFAS-vrije pulpverpakkingen

  Het klimaatvraagstuk komt alsmaar prominenter op de voorgrond. Daarom stijgt ook de vraag naar hernieuwbare, recycleerbare, biologisch afbreekbare en minimale plasticverpakkingen. Met het pulpgamma van Ace Packaging geniet je van een veelzijdige verpakkingsoplossing die gemaakt is uit resten van de suikerrietoogst. Deze verpakkingen zijn biodegradeerbaar in 90 dagen volgens de Europese richtlijn EN13432. Goed om te weten: de verpakkingen zijn PFAS-vrij en tegelijk vet- en waterbestendig.

  Kies voor milieuvriendelijke verpakkingen

  Bij Ace Packaging luisteren we naar jouw wensen en behoeften. Leg ons jouw verpakkingsuitdagingen voor en wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht doorheen ons ruime assortiment van milieuvriendelijke en innovatieve verpakkingen. Daarbij gaan we na aan welke vereisten jouw milieuvriendelijke verpakkingen moeten voldoen. Op basis van die specifieke kenmerken koppelen we jouw voedingsproducten aan de meest aangewezen verpakkingen.

   

  Wist je dat Ace Packaging ook gepersonaliseerde milieuvriendelijke verpakkingen aanbiedt? Je logo of baseline op een broodzak of taartdoos? Het is allemaal bespreekbaar.

   

  Ben je benieuwd naar de milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen van Ace Packaging? Ontdek ze allemaal in onze catalogus!