Brood

Brood & Gebak

Broodnodige verpakkingen

ACE Packaging ontfermt zich met veel overtuiging en motivatie over jouw verpakkingsnoden. Er gaat niets boven vers! Ga met onze verpakkingsoplossing niet alleen voor een beter brood, maar ook voor een meerwaarde! Geef je product dé extra dimensie die je klant zal verbazen.

Ben je op zoek naar de juiste verpakking voor je broodproducten? We bieden tal van mogelijkheden en formaten aan! Brood, koffiekoeken, pistolets, belegde broodjes, in een mum van tijd zijn deze voorzien van de meest geschikte en kwaliteitsvolle verpakking.

Ontdek hier ons volledig assortiment, dat bestaat uit: de Compy-verpakking, het Basic Pack, de Vergé-broodzak, & het Vergé-luxpack.

Nieuw: Ontdek nu de meest recente innovatie van ACE Packaging: de Kruimelvaste Broodzak! Vanaf nu is het gedaan met kruimels die uit je broodzak briesen! Bekijk hier onze informatiefolder!

Deze verschillende categorieën, die elk op hun beurt uitblinken in hun vak, zijn verkrijgbaar in een standaard bedrukking, onze eigen huisstijl bedrukking of een uniek gepersonaliseerd ontwerp via het ACE-designteam. Maak je verpakking extra zichtbaar: kies voor een vensterzak! Je hebt hierbij de keuze uit tal van mogelijkheden: doorlopend, zij, rond, ovaal,…

ACE Packaging blijft op zoek naar innovatie!

Gooi mij op je composthoop!

Een knapperig brood, dagenlang. Een vers product, alsof het net uit de toonbank komt. Compy houdt je voeding even vers en knapperig als de standaardverpakkingen.

Compy is een milieuvriendelijke verpakking – met of zonder biocoating – die thuis in de compostbak gedeponeerd kan worden of met het oude papier kan worden meegegeven en dus 100% gerecycleerd wordt. Het is een betaalbare en ecologische verantwoorde verpakkingsoplossing, die bovendien garant staat voor de beste kwaliteit!

Deze broodzak is verkrijgbaar in een bruin, beige en wit gecertificeerd papier. Ook vensterzakken zijn verkrijgbaar in deze milieuvriendelijke verpakking!

Ga naar onze Compy-website voor meer informatie of bekijk onze Compy-broodzak folder!

Waarom een gewone broodzak niet (thuis) composteerbaar is en een Compy-zak wel:

Gewone broodzak: Het papier dat bedrukt is met gekleurde inkt kan, ondanks het feit dat het voor de mens onschadelijk is, toch giftig zijn voor de composterende micro-organismen of kan de ontwikkeling van micro-organismen verhinderen en kan schadelijk zijn voor de kwaliteit van de compost. Ook de lijmen kunnen schadelijk zijn voor de kwaliteit van compost. Bovendien is de coating of paraffine van een normale broodzak synthetisch (aardolieparaffine). Deze synthetische folielaag verstoort het recyclageproces en is niet composteerbaar. De coating komt niet voort uit een hernieuwbare natuurlijke bron waardoor hij dus niet composteert.

Compy broodzak: Dit is de combinatie van een speciale papiersoort, de juiste bedrukkingsoppervlakte met de juiste inkten. Het gaat hier ook om zetmeellijmen die niet meer schadelijk zijn voor de kwaliteit van compost. Ook de natuurlijke coating of waslaag zorgt er mee voor dat de Compy broodzak wél composteerbaar is!

Terug naar de basis!

Het Basic Pack is een geparaffineerde broodzak. ACE Packaging specialiseert zich in geparaffineerde broodzakken, dé beste manier om een brood lekker vers te houden. Een extra paraffinelaag bovenop de broodzak zorgt ervoor dat de broodzak minder vocht doorlaat.

Het vocht dat in het brood zit, gaat zeer geleidelijk uit het brood, in tegenstelling tot plastieken zakken waar het vocht niet weg kan en je brood zacht en beschimmeld wordt. Papieren zakken zonder paraffinelaag laten dan weer veel vocht door, waardoor je brood droog en hard wordt.

Een geparaffineerde broodzak is ideaal om je brood te beschermen tegen uitdroging. Het brood kan door de verpakking ook blijven ademen waardoor je brood drie tot vier dagen lekker krokant blijft!

Als je op zoek bent naar een degelijke broodzak met bovenstaande voordelen, dan is het Basic Pack de ideale oplossing voor je.

Maar je kan ook de voorkeur geven aan een meer milieuvriendelijk alternatief, een meer luxe of authentieke uitstraling! Ontdek onze verschillende mogelijkheden. ACE Packaging blijft constant op zoek naar innovaties binnen deze markt! Onderscheid je door middel van je broodverpakking! 

Vergé

De Vergé-broodzak is een geparaffineerde broodzak die ACE Packaging speciaal ontworpen heeft om je vakmanschap en de ambachtelijke kwaliteit van je producten te onderstrepen!

Vergé geeft een aparte dimensie aan je drukwerk. Zelfs met een eenvoudige bedrukking verkrijg je een topbroodzak met de nodige uitstraling. Het gaat hier om een ongestreken papier met een doorlopende achtergrond van evenwijdig lopende lijnen. Dit exclusieve product heeft een zeer klassevol, wit streepje in het papier. De klassieke fijne lijnenstructuur versterkt de authentieke uitstraling van je broodcreaties.

Van bij de start lokte de Vergé-broodzak al snel nieuwe klanten die hun standaard broodzakken vervingen door dit exclusieve product. Verder voldoet de Vergé-broodzak aan alle voordelen die een standaard geparaffineerde broodzak ook te bieden heeft.

Deze Vergé broodzakken bieden we aan in wit en crème (half gebleekt) gekleurd papier.

Vergé Luxpack

Een chique papiersoort van hoogwaardige kwaliteit die de geparaffineerde broodzak een witter en meer glanzend karakter geeft in combinatie met een elegant en fijn, wit verticaal streepje. Vergé luxpack geeft een aparte luxe dimensie aan je drukwerk.

Om het effect van de bedrukking optimaal te laten uitkomen, raden we een maximale inktbedrukking van 20% aan. Door middel van een discreet ontwerp oogt deze broodzak heel strak en modern, volledig vormgegeven volgens het “less is more”-principe. Kortom, een strakke en moderne broodzaak voor een extra fijn ontbijtmoment!

Indien je voor een strakke en luxueuze stijl gaat, kies dan voor Vergé Luxpack!

Gedaan met kruimels die uit je broodzak briesen!

Producten die resulteren in vernieuwende verpakkingsoplossingen: daar willen we jou als verpakkingstrendsetter bij ACE mee helpen! 

Ontdek nu de meest recente innovatie van ACE Packaging: de Kruimelvaste Broodzak! Vanaf nu is het gedaan met kruimels die uit je broodzak briesen! 

Bekijk hier onze informatiefolder! 

Voor meer informatie over dit product, kan je altijd contact met ons opnemen! 

Beugelzakken

Ben je op zoek naar een broodzak voor je industriële bakkerij of op zoek naar een geschikte verpakking om je brood automatisch te verpakken?

Onze beugelzakken zijn zakken die door middel van een perforatie aan een beugel worden opgehangen. Door de perforatie zijn de verschillende zakken via een eenvoudige beweging los te maken. Dit proces zorgt voor een uiterst snelle verwerking!

We bieden beugelzakken aan die zowel voor een machinale als voor een handmatige verwerking geschikt zijn.

Kortom, kies voor tijdswinst en een hygiënische werkomgeving!

Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Bak er wat van!

Ons duurzaam assortiment aan houten bakvormen is een unieke manier om je brood of gebak op een natuurlijke en authentieke manier te presenteren.

Dit 100% biologisch afbreekbaar materiaal kan tot een temperatuur van 220°C in de oven.

Geef je eindproduct hiermee een extra artisanale uitstraling! Bovendien zijn deze milieuvriendelijke vormen telkens voorzien van een bakpapier.

Bekijk hier onze informatiefolder!

Een beter milieu: stap voor stap, zak voor zak!

Gemiddeld gebruikt de Europeaan 198 plastic zakjes per persoon per jaar. Een probleem waar wij bij ACE Packaging iets aan willen doen. Bij ons is er namelijk liefde voor de natuur en voor het milieu.

We zetten ons volop in voor een duurzame en milieuvriendelijke planeet. Binnen ons assortiment bieden we daarom verschillende PP (non) woven bags aan. Hier willen we alvast een verschil mee maken, samen met jou!

Laat je klant zijn boodschappen dragen in stijl. Deze tassen zijn tevens beschikbaar in verschillende kleuren en kan je laten bedrukken volgens je specifieke behoefte!

Ontdek hierlangs alvast onze standaard wovenbags! 

COMPY ACE Basic Pack ACE Vergé ACE Vergé-luxpack ACE