ACE Diest

Industrieterrein 1/1, 3290 Diest, België

0032 13 35 92 00

ACE Frankrijk

0032 13 35 92 00

Bij technische storingen en problemen met machines:

0032 13 35 92 00
Jarenlange expertise
Focus op groene verpakkingen
Vooruitstrevend en innovatief

Op zoek naar een veelzijdig verpakkingsassortiment op maat van jouw producten?

Bekijk onze catalogus

Recycleren en
composteren:
ontdek Compy!

Duurzame verpakkingen onbetaalbaar? Niet als je kiest voor Compy van Ace Packaging. Met Compy ga je voor groene verpakkingen die je meegeeft met het papierafval of gewoon composteert in de compostbak: handig, milieubewust én betaalbaar!

‘OK Compost
home’-label

De Compy-verpakkingen zijn makkelijk herkenbaar aan het ‘OK Compost home’-label. Zo weet jij dat je de zak, rol of het vel rustig in je compostbak mag gooien. De speciale papiersoort, biocoating, zetmeellijmen en waterinkten maken van Compy een uiterst milieu-vriendelijke verpakking die na gebruik nog nuttig is als kwaliteitscompost. Heb je geen compostbak? Weet dan dat je de Compy-verpakkingen ook mag geven met het gft-afval voor compostering door de afvalverwerker.

Recycleren maar!

Ook zonder compostbak bewijzen de Compy-verpakkingen hun groene troeven. Zo heeft de Compy-broodzak geen paraffinelaag op basis van aardolie, maar wel een biologische coatinglaag waardoor recycleren perfect mogelijk wordt. Geef je Compy-verpakkingen dus gerust mee met het oud papier. Dankzij recyclage krijgen ze zo een tweede leven.

Betaalbaar breed gamma

Met Compy kies je voor groene verpakkingen die toch betaalbaar blijven én de kwaliteit van jouw verse producten altijd garanderen. Bovendien is het Compy-assortiment uiterst groot:

  • zakken
  • vellen
  • rollen
Zo verpak jij je vers brood in een Compy-broodzak met of zonder coating of kies je voor een lekkere snack in een Compy-vel voor een uiterst lange versheid.

Wist je dat je de Compy-verpakkingen ook perfect kunt personaliseren met je logo of huisstijl? Zo zet je het groene en duurzame karakter van je merk prominent in de kijker.

Duurzaam papier

De Compy-verpakkingen van Ace Packaging dragen het PEFC-label als bewijs dat het papier afkomstig is van bomen in duurzaam beheerde bossen. Zo draag jij mee je steentje bij aan duurzame houtwinning en werp je een dam op tegen ongecontroleerde ontbossing.

Ga voor Compy!

Maak je verpakkingsflow vandaag nog groen en duurzaam met de composteerbare en recycleerbare Compy-verpakkingen van Ace Packaging.Meer weten over Compy?
Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact met ons op